I Oktober 2021 blev NJS organiseret på samme måde som en jagtforening under Danmarks Jægerforbund, med de fordele dette indebærer. Vi har bl.a. fået en god forsikring der dækker vores skydninger og andre aktiviteter, samt hjælp til nye tiltag, såsom den planlagte sportingbane.

Du skal være medlem af Danmarks jægerforbund
Et medlemskab af Nordvestjysk Jagt og Skydecenter, kræver at du har et medlemskab hos Danmarks jægerforbund.

Medlem i en anden forening
Er man medlem i en anden jagtforening og derigennem medlem af DJ, skal man blot betale 150 kr. for at være “ekstraordinært” medlem hos NJS. Det svarer til det man tidligere har betalt for et medlemskab af NJS.

Hvordan bliver jeg medlem
Man skal selv melde sig ind via Danmarks jægerforbund og nedenstående link kan anvendes, så man nemt kommer ind på tilmeldings siden. 

Vigtigt
Det er MEGET vigtigt at man finder den rette forening. Vi hedder Nordvestjysk jagt og skydecenter.
Husk også at vælge om det skal være almindligt medlem (Ordinær), eller ekstraordinært.    

  • Det ordinære medlemskab er et standard medlemskab     
  • Et Ekstraordinært medlemskab er hvis du allerede har et ordinært medlemskab (hos en anden forening), kan du få et ekstraordinært medlemskab i en anden forening til et reduceret kontingent, men med samme rettigheder og pligter som ordinære medlemmer       

Hvis du ikke er medlem
Er man ikke medlem af NJS, er man selvfølgelig meget velkommen til at komme og skyde, men der tages en lidt højere pris for lerduer end den medlemmerne betaler.