Ønsker du/i at prøve flugtskydning på nordvestjysk jagt og skydecenters bane i Østerild og har du/i ikke jagttegn, kan vi tilbyde en skydning, hvor en instruktør først præsentere jer for sikkerheden omkring et haglskydevåben og derefter tager jer med rundt på jagtbanen, hvor han/hun vil instruere jer i bruget af haglvåbnet og som også gerne skulde ende i at i rammer nogle lerduer i fuld fart.

Prisen for skydning på nordvestjysk jagt og skydecenter med instruktør.

Baneleje inklusiv instruktør og hagl våben er 300,00 Kr. pr. indkaldte instruktør, der er en minimumsgrænse på 3 personer og en max på 6 personer pr. instruktør, så er man en støre gruppe som et firma arrangement på flere personer skal der bruges flere instruktør

En omgang med 25 Patroner inklusiv lerduer er 200,00 Kr. pr. person, der kan altid tilkøbet en eller flere ekstra omgange, til samme pris pr omgang hvis man ønsker det.

Så skulde du være interesseret i at prøve en tur på flugtskydningsbanen eller afholde et arrangement, hvor vi også har klubhuset hvor vi bagefter kan arrangere mad og hygge for jer også, selvfølgelig mod en passende betaling, så kan du/i kontakte os på.

kontakt@njsoesterild.dk eller til kasser Mikael Bruusgaard på telefon Nr. 42 77 07 65

Mvh.

Instruktørerne for

Nordvestjysk jagt og skydecenter.

Flugtskydningsbanen.