på vores åbningsdage er det også muligt at komme til at prøve haglskydning efter lerduer, selv om man ikke har et jagttegn eller våbentilladelse.

det foregår naturligvis sammen med en kyndig hagl skydeinstruktør. der først giver dig en sikkerheds instruktion i betjening og skydning med en af klubbens haglgevær og derefter følger dig en tur rundt på vores jagtbane som består af 4 forskellige skyde stande, her kan man prøver at skyde på lerduer der kommer fra højre og venstre side samt spis og bagduer.

en tur rundt på banen koste 150,00 kr inklusiv leje af våben, 25 patroner, 25 lerduer og høreværn, samt instruktør, pr. person,  der kan være max 1 prøveskytte per tur rundt i de forskellige skyde stande, da det ellers vil optage for meget tid så der ikke bliver tid til de andre bruger af banen, ønsker man flere i en gruppe skal man booke et arrangement der foregår uden for normal åbningstider,

Vi forlanger naturligvis du kommer på banen uden at være påvirket af alkohol eller andre rusmidler, og vi forbeholder os også retten til at nægte dig denne mulighed hvis du på instruktøren virker fysisk, psykisk eller på anden måde ustabil, den givne dag du møder op, der er naturligvis mulighed for, efter skydningen at købe mad og drikke i klubhuset.

du er naturligvis også velkommen til at møde op i klubben på åbningsdagene, hvis du bare er intreseret i at vide lidt mere om haglskydning, riffelskydning, bueskydning eller jagt i alt almindelighed, nordvestjysk flugtskydningscenteret er en del under Danmarks Jægerforbund, og vi kan guide dig gennem de mulighederne der er, hvis du skulle havde fået interesse for jagt og ønsker dig at tage et jagttegn.